8.6.2024 - Deň detí v Liberte!

V sobotu 8. júna sme usporiadali už 12. ročník Dňa detí v Liberte. Mali sme bohatý program a každé dieťa si prišlo na svoje. Nafukovacie atrakcie, drevený kolotoč a maskotov od Tramtaria Slovakia s.r.o. , animačný program od Divadlo etudy, tvorivé dielničky od MC Stonožka, modelovanie balónov, sokoliarske vystúpenie od Horus-sokoliarska skupina a domáci guláš od Laca, manžela našej kolegyne Zuzana Murgáč, ktorý bol mimochodom výborný.

Naše akcie sú už roky povestné a každým rokom sa prihlasuje viac deti. Toho roku sme privítali a obdarovali balíčkom a pamätnou medailou až 52 deti. Počasie sme mali vybavené a aj keď pršalo celý týždeň pred a hlásia dážď aj ďalší týždeň, nám celý čas krásne svietilo slniečko. Sokoliarske vystúpenie od Horus, bolo fascinujúce. Sokol, Kondor, Výr africký a Výr skalný, Kuvik a Myšiak spolu s ich cvičiteľmi nám predviedli úžasné vystúpenie, kedy nám spomínané vtáky lietali úplne nízko nad hlavami. Taktiež nám ich pán Slavo predstavil a dozvedeli sme sa zaujímavé informácie.

Ďakujeme nášmu sponzorovi f. Canpack a p. riaditeľovi Pavol Komjáthy za nafukovacie atrakcie. Za krásne fotky ďakujeme Eugen Bernáth. Fotky z tohto nádherného dňa si môžete pozrieť v našej Galérii. :)

8.6.2024 - Deň detí v Liberte!

Zoznam noviniek